Start Predjela Gril salata

Gril salata

gril salata
Priprema:
1. Papriku ispeći, oljuštiti, očistiti od semenki, oprati i iseći na trake.
2. Potom paradajz, tikvice, paradajz, crni i beli luk iseckati na komade 0,5 cm debljine. Sve pomešati i malo pouljiti maslinovim uljem.
3. Pripremljeno povrće prepeći u gril tiganju, po 2 minuta sa obe strane.
4. Gotovo povrće staviti u odgovarajuću činiju i dodati isečenu pečenu papriku, feta sir, po kašiku svežeg peršuna i miroije, masline po želji, te posoliti i preliti sokom od cedjenog limuna.
5. Sve lepo promešati i ostaviti u frižider da se dobro ohladi.

Recept Julijane Krstin iz Zrenjanina
Recept Julijane Krstin iz Zrenjanina

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!