Start Naša izdanja Pošalji recept OSVOJITE 800 DINARA ZA SVAKI OBJAVLJENI RECEPT!

OSVOJITE 800 DINARA ZA SVAKI OBJAVLJENI RECEPT!

Pošaljite na email adresu posaljirecept@color.rs:

 • fotografije faza pripreme jela
 • sliku gotovog jela
 • svoju fotografiju
 • recept

Pokloni za najbolje recepte čitalaca: VIKEND NA ZLATIBORU I MNOGA DRUGA IZNENAĐENJA!

Podelite svoje male kulinarske tajne sa ljubiteljima dobrog zalogaja i obogatite sadržaj našeg novog kulinarskog izdanja ”POŠALJI RECEPT”! Šaljite nam svoje omiljene, proverene recepte, uz fotografije gotovog jela i glavnih faza njegove pripreme. Naravno, ne zaboravite ni svoju fotografiju i neophodne podatke (ime i prezime, broj telefona, tačnu adresu). Vaše recepte objavićemo u novom časopisu, a autori objavljenih recepata dobiće 800 dinara. Takođe, najuspešnije čekaju vikend na Zlatiboru i brojni pokloni naših sponzora. Nepotpuni recepti, kao i oni bez fotografija i podataka o autoru, neće biti objavljeni.

Recepte za predjela, glavna jela i deserte pošaljite na našu imejl adresu: posaljirecept@color.rs ili na adresu ”Color media special”; Temerinska 102; sa naznakom za ”POŠALJI RECEPT”.

Prednost će imati recepti poslati elektronskom poštom.
Možda ćete baš vi postati srećni dobitnik jednog od vrednih poklona!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

63 KOMENTARI

 1. Sviđa mi se vaša novina imam sve brojeve puno recepata sam već isprobala vide la sam da ste izdali i časobis o sobnim biljkama a mogli biste još nešto zanimljivo izdati a to je pod imenom uradi sam što su već neki pravili pa da se ito isproba kao i sa receptima

 2. Sviđa mi se vaša novina i imam problema sa slanjem elektronskom poštom recepte jer kad postavim sve sa vašom mail adresom i želela bi da pošaljem izbaci mi da nije prava adresa a više puta sam već i u novinama i na vašem sajtu pogledala adresu i neće da mi prihvati.Molim za pomoć unapred hvala

 3. Poslala sam ugovor putem poste ali kasni pa sam htela da vas pitam da li mogu da posaljem svoje podatke putem maila i na koju adresu?

 4. Za nagradnu igru GARNIER
  Moja omiljena boja je teget-crna ili plavetno crna vec 14 godina.Volim Garnier zato sto ne ostecuje,vec neguje kosu,nakon tretmana kosa mi je mekana kao svila,a boja pun pogodak.

 5. GARNIER
  Boju za kosu Garnier koristim vec 15 godina.tacnije plavetno crnu,zato sto mi je kosa nakon bojenja kao svila mekana,a boja je pun pogodak.

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here