Start Predjela Hleb sa mladim lukom i šunkom

Hleb sa mladim lukom i šunkom

 Clipboard06

PRIPREMA:
1. Suvo meso, suvu slaninu i mladi luk sitno iseckati. Sojine ljuspice potopiti u vrelu vodu da omekšaju.
2. U odgovarajućoj posudi umutiti jaja, a zatim dodati hleb i mutiti mikserom.
3. Na kraju dodati suvo meso, suvu slaninu, sojine ljuspice, mladi luk, mešavinu začina i biber pa dobro promešati.
4. Smesu sipati u duguljast pleh obložen papirom za pečenje i peći u zagrejanoj rerni na 180 °C 45 min.
5. Gotov hleb pokriti krpom i ostaviti da se ohladi.

Recept Snežane Knežević iz Surčina
Recept Snežane Knežević
iz Surčina

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!