Start Akcije Domaćice Izabrana MAXI domaćica meseca aprila: Uživali smo u kolačima sa slatkim sirom

Izabrana MAXI domaćica meseca aprila: Uživali smo u kolačima sa slatkim sirom

IMG_3326

I ovog meseca smo, zahvaljujući akciji “MAXI domaćica“, iskoristili priliku da uživamo u degustaciji sitnih kolača i torti.

Dobro poznata organizacija, dugogodišnje prijateljice-učesnice i mnoštvo dobre vibracije našlo se na jednom mestu – u renoviranom delu restorana “Fontana”.

Učesnice su dobile zadatak da naprave kolač sa slatkim sirom, a fotografije ispod samo potvrđuju da su u tome i te kako uspele. Šarenolik sto obilovao je slatkišima u obliku kornjače, u korpi, sa kivijem, višnjama, žele bombonama..

IMG_3258

IMG_3262

Ukusi su preovladavali razni, a žiri je imao slatku muku – da izabere tri najbolja u moru odličnih i da ih oceni vizuelno i ukusom.

Žiri su činili: Nenad Pagonis, vrhunski sportista i još bolji muzičar, Danijela Božić, modni dizajner čiju reviju s nestrpljenjem očekujemo na aprilskom Fashion Weeku u Novom Sadu, Snežana Milanović, urednica revijalnih izdanja u “Dnevniku”, Ivor Sabadoš, saradnik magazina “Pošalji recept” i “Torte i kolači” , kao i humana gospođa Jovanka Matijević, učesnica koja svakog meseca odgovori na zadatu temu, ali nikada ne želi da se takmiči!

IMG_3243

IMG_3240

Srećom, svi su priznali da vole slatko te su se veoma lako “bacili” na degustaciju.

Ubrzo smo dobili i pobednice. Treću nagradu osvojila je Smilja Telečki, inače redovna takmičarka, sa mnoštvo naagrada iza sebe, a ova joj je, tvrdi, najdraža – vaučer u iznosu od 5.000, 00 dinara izdavačke kuće “Prometej”.

Drugu nagradu daruje “Jolly tours”- aranžman za dve osobe na Kopaoniku u vili “Jana”, a na planinu će putovati Jadranka Ostojić.

Prvu nagradu, “MAXI” vaučer u iznosu od 10.000, 00 dinara, kao i titulu “MAXI domaćice meseca”, ponela je Gordana Karić.

IMG_3239

IMG_3254

IMG_3253

Njen recept možete pronaći u najnovijem izdanju magazina “Pošalji recept”, a to je ujedno i način da se prijavite i postanete deo ovog humanog druženja, a što da ne – možda i osvojite neku od nagrada!

I da vas podsetimo da smo kolače koje su ove divne žene spremile odneli u Dečje selo u Sremsku Kamenicu!

Sledeće druženje sa istom temom zakazujemo vam već za koji dan, ali sa domaćicama iz Niša!

IMG_3317

IMG_3313

IMG_3307

IMG_3273

IMG_3359

IMG_3388

IMG_3375

IMG_3361

Autor: Nikea Vučetić
Foto: Mirko Todorović

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!