Start Dijamant kuvarica Kolač Tartuf

  Kolač Tartuf

  tartufi-2-fotoSastojci:
  – 200g Dijamant margarin s ukusom vanile
  – 250g maskarpone sira
  – 300g čokolade
  – 200g šećera u prahu
  – 150g kakaa u prahu
  – 2-3 kapi ekstrata ruma

  ISPROBAJTE I… Kuglice od badema sa medom

  Priprema:
  Čokoladu otopiti na pari, Dijamantov margarin umutiti penasto sa šećerom u prahu i dodati Maskarpone. U dobro umućenu masu dodati otopljenu čokoladu i ekstrat ruma, lagano izmešati i ostaviti da se ohladi. Od dobijene mase praviti kuglice veličine kestena i dobro ih uvaljati u kakao prah.
  Prijatno!

  Recept Danijele Veljković iz Svrljiga

  Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

  Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

  VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

  Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

  STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

  Samo torte i kolači, i ništa više!

  RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!