Start Kuvamo sa Kuvamo sa: Kuvarancije po Cicinim receptima

Kuvamo sa: Kuvarancije po Cicinim receptima

Kao što smo na zvaničnoj Fb stranici portala najavili, od danas ćete rubriku Kuvamo sa, na vaš zahtev, imati prilike da čitate dva puta nedeljno u terminu od 18 časova.
Ovog puta družimo se sa Svetlanom Zec, mnogima poznatom kao Cica, autorkom dobro znanog food bloga Kuvarancije. Kao programer, veb administrator i neko ko je okrenut internetu (kao automehaničar u smislu šta ima ispod haube), kao neko ko volonterski učestvuje, makar jednim delom, u lokalizaciji Joomla CMS i prevodu na srpski jezik, kao neko ko radi posao u struci za platu, našoj gošći Kuvarancije su pale na pamet kao nešto što spaja njena dva velika interesovanja: hranu i računare. Nešto što za nju, kako sama kaže, nije opterećenje ni posao, već zadovoljstvo. Neko igra šah, neko štrika, nego gleda španske serije, a Svetlana vodi blog na temu hrane.
Pre desetak dana, tačnije 02. oktobra Kuvarancije su napunile sedam godina, i ovim putem redakcija portala čestita Svetlani na ovom uspehu. Ona kaže – Sve je počelo kao ideja o pisanju mog elektronskog dnevnika, kuvara i mesta za beleške o sitnicama koje mi se u datom trenutku čine interesantnim. Pošto je mnogo toga što smatram interesantnim, a vremena malo da bih o svemu tome mogla pisati, ne pišem svakodnevno, ali recimo da se trudim da svake nedelje objavim po nešto novo. Veliku podršku i pomoć za vođenje bloga mi pruža suprug Miroslav, kao profesionalni fotograf i neko sa iskusnim okom za zanimljive detalje, bez kojeg fotografije i cela ova priča ne bi izgledali ovako kako sada izgledaju. Mislim da smo zajedno dobitna kombinacija i da je zato blog takav kakav je. Bez lažne skromnosti, mislim da je naš sajt veoma dobar, i vizuelno i sadržajno.

U nastavku ćete pronaći još zanimljivog sadržaja zato klik na sledeću stranu…

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!