Start Preporučujemo Mlekara Šabac ulaže 100 000 evra u donacije umesto u promociju novih,...

Mlekara Šabac ulaže 100 000 evra u donacije umesto u promociju novih, voćnih, jogurta

Mlekara Šabac ulaže 100 000 evra u donacije umesto da novac uloži u promociju novih proizvoda – voćnih jogurta, koje je nedavno lansirala na tržište.


„Ova inicijativa dolazi od naših zaposlenih, u vreme pandemije virusa COVID – 19 i pokazuje želju Mlekare Šabac, da pružimo neku vrstu sigurnosti i oslonca onima koji su najugroženiji, kao i da pokažemo solidarnost u ovim teškim trenucima. Do sada smo donirali 8 hiljada litara dugotrajnog i Poppy čokoladnog mleka, kao i više od 10 tona ABT jogurta, voćnih jogurta, A La Kajmaka, Mediteraneo sira – morska so i Sirko mlečnog namaza. U svemu ovome nam pomažu Banka hrane Beograd, putem koje je već distribuirano 5000 paketa za najugroženije Beograđane, Crveni krst Novi Beograd, Privredna komora Srbije i drugi. U toku je podela i 270 poklon paketa za zaposlene na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, kao i 100 poklon paketa za penzionere Mlekare Šabac“, izjavila je Ivana Stevanović, direktorka Marketinga Mlekare Šabac.

Iako je delatnost Mlekare Šabac već više od 70 godina na tržištu Srbije vezana za proizvodnju mleka i mlečnih proizvoda, Mlekara je angažovala firmu iz Šapca da uslužno proizvede 10 000 maski za lice koje će Mlekara Šabac donirati za Vojsku Srbije, čija je uloga danas od izuzetne važnosti tokom sprovođenja vanrednog stanja.

Zato što se ponašamo #odgovorno uveli smo sve preporučene mere zaštite i pratimo preporuke Vlade Republike Srbije, podržavamo zaposlene, privredu od proizvođača sirovog mleka do proizvodnje u fabrici, preko distribucije i redovnog snabdevanja tržišta.

Kao i u redovnim uslovima, proizvodni proces u Mlekari Šabac je postavljen na takav
način da svi naši proizvodi, mleko i mlečni proizvodi, budu potpuno sigurni i zdravstveno ispravni za sve naše kupce.

Mlekara Šabac, sa tradicijom dugom više od pola veka, danas je deo Mediolanum Invest Group. Naša, 100% domaća Mlekara, najveći srpski izvoznik mlečnih proizvoda, koji konstantno razvija, proširuje i unapređuje proizvodni portfolio. Zahvaljujući implementaciji najviših međunarodnih standarda za hranu i primeni visoko tehničkotehnološkog nivoa u proizvodnji, Mlekara Šabac ne samo da proizvodi najkvalitetnije mlečne proizvode već postavlja i standarde za budućnost u proizvodnji mleka i kiselo mlečnih proizvoda. Opširnije na www.mlekara-sabac.rs

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!