Start Dijamant kuvarica Pikantni pileći file

    Pikantni pileći file

    pikntna-piletinaSastojci:
    – 500g očišćenog pilećeg filea
    – 3dcl Dijamantovog ulja
    – 1/2 kašičice soli
    – 1/2 kašičice belog luka u prahu
    – 1 kašičica suvog začina
    – 1 kašičica bibera
    – 1 ljuta papričica
    – 1 kašika belog vina

    ISPROBAJTE… Mediteranski file

    Priprema:
    Očišćenu piletinu iseći na krupnije komade, posoliti, dodati začine i belo vino i krupno isečenu ljutu papričicu. Meso ostaviti da odstoji na hladnom oko 30 minuta. Naliti ulje u dublju tavu i sačekti da se dobro ugreje, a zatim dodati meso i pržiti 25minuta. Servirati toplo.
    Prijatno!

    Recept Danijele Veljković iz Svrljiga

    Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

    Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

    VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

    Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

    STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

    Samo torte i kolači, i ništa više!

    RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!