Start Predjela Punjena pica

Punjena pica

Clipboard05

Pripremа:
1. U malo mlake vode izmrviti kvasac sa malo šećera i kašičicom brašna i ostaviti ga da nadođe.
2. U odgovarajućoj posudi pomešati polovinu brašna sa nadošlim kvascem. Dodati kefir i so, pa umesiti glatko testo postepeno dodajući preostalo brašno. Ostaviti da odstoji oko 45 minuta.
3. Za to vreme salamu i obe vrsta sira narendati, a kuvana jaja iseći na kolutove.
4. Naraslo testo razvući oklagijom i iseći krugove željene veličine.
5. Jedan krug premazati kečapom, posuti salamom, dodati jaja i sir, pa prekriti drugim krugom. Pritisnuti okolo da se ne otvori.
6. Punjene pice poređati u nauljen pleh i peći u dobro zagrejanoj rerni na 200°C oko 30 minuta.

Recept Angele Kiš iz Bačke Topole
Recept Angele
Kiš iz Bačke
Topole

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!