Start Predjela Punjene prženice

Punjene prženice

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 glasova, prosek: 4.00 od 5)

Loading ... Loading ...
punjene przenice
Priprema:
1. Prašku šunku i kačkavalj iseći na tanke listove.
2. Pola pakovanja tost hleba premazati kečapom, a drugu polovinu majonezom.
3. Zatim na parče premazano kečapom staviti list šunkarice i list kačkavalja pa preklopiti parčetom premazanim majonezom. Na isti način od preostalog materijala pripremiti još sendviča.
4. Posebno umutiti mleko, jaja i dodati malo mešavine začina po ukusu.
5. Svaki sendvič natopiti u pripremljenu mešavinu, ocediti i pržiti na vrelom ulju. Prženice vaditi na papirnu salvetu da upije suvišnu masnoću. Pečene sendviče preseći dijagonalno napola kako bi se dobila dekorativna šara na preseku.

Recept Daniele Bašić iz Zemuna
Recept Daniele Bašić iz Zemuna

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!