Start Predjela Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (6 glasova, prosek: 4.50 od 5)

Loading ... Loading ...
punjeni sampinjoni

Priprema:

1. Šampinjone oprati i odvojiti drške.
2. Drške i luk sitno iseći, pa ih prodinstati na malo ulja.
3. Dodati iseckanu slaninu i dimljeni vrat, te začiniti.
4. Posuti kašikom prezli i dobro promešati. Sačekati da se nadev zgusne i da prezle nabubre.
5. Filom napuniti kapice šampinjona i ”zatvoriti” ih kašičicom kisele pavlake.
6. Poređati šampinjone u pleh i staviti nakratko u rernu da se zapeku.

izabela janosi iz temerina
Recept Izabele Janoši iz Temerina

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!