Start Akcije Domaćice Slani mafini za decu u Kamenici

Slani mafini za decu u Kamenici

U organizaciji časopisa “Pošalji recept“, a pod pokroviteljstvom “Color Press Grupe”, u novosadskom restoranu “Fontana” održana je dobro poznata humanitarna manifestacija Domaćica meseca. Vrsne kuvarice su se kao i obično sakupile prve nedelje u mesecu, a junska tema bila je priprema slanih mafina.

Žiri u sastavu Nenad Ćeranić, pop pevač, Žaklina Duvnjak Radić, urednica magazina “Top zdravlje” i “Žena i zdravlje” i Rade Stojanović, predstavnik IK “Prometeja”, trebalo je da odabere najmaštovitije i najukusnije mafine. Iako nije bilo nimalo lako, na kraju je jednoglasno odlučeno da prva nagrada i boravak u vili “Jana” na Kopaoniku ili Zlatiboru pripadne Valentini Đorđević iz Beograda, koja je svoj vaučer velikodušno poklonila prijateljici Blagoj Jovanović.

mafini

Drugo mesto i mikser marke “Rassell Hobbs” pripala je Savki Ešan iz Vrbasa. Trećeplasirana Smilja Telečki iz Novog Sada na poklon je dobila štapni mikser takođe marke “Rassell Hobbs”, a darodavac je kompanija “Orbico” iz Beograda. Sanja Gostović iz Inđije dobitnica je četvrte nagrade koju daruje IK “Prometej”. Petoplasirana Ankica Selenić iz Novog Sada nagrađena je šestomesečnom pretplatom na CPG časopis po izboru. Pored glavnih nagrada za prvih pet domaćica, sve učesnice ovomesečne manifestacije dobile su po poklon-paket “dm” kućne hemije i kozmetike.

Nakon oficijelnog dela i ocenjivanja, slane mafine put dečjeg sela u Kamenici odneo je popularni pop pevač Nenad Ćeranić, koji je svojim prisustvom doprineo radosti i slavlju među decom.

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!