Start Predjela Testenina Taljatele sa dimljenim lososom

Taljatele sa dimljenim lososom

Testenina sa dimljenim lososom
Foto: Stockfood
  • 30 min
  • 4 osobe
  • Lako

Sastojci:

400 g taljatela
200 g dimljenog lososa
10-ak čeri paradajza
200 ml gustog jogurta
½ veze mirođije
so, biber
maslinovo ulje

Priprema:

1. Taljatele skuvati prema uputstvu sa pakovanja i procediti.
2. Kiselu pavlaku blago razmutiti, dodati seckanu mirođiju i začiniti prema ukusu, pa promešati
3. Dimljenu ribu iseckati na tračice. Čeri dobro oprati, posušiti i prepoloviti.
4. Testeninu izručiti na veći tanjir, dodati tračice ribe, čeri paradajz, maslinovo ulje, kiselu pavlaku i poslužiti uz dekoraciju od mirođije.

Ocenite recept - vaša ocena je:

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!