Start Akcije Domaćice U okviru CPG akcije “Domaćica meseca” Ćemo darovao slatkiše mališanima!

U okviru CPG akcije “Domaćica meseca” Ćemo darovao slatkiše mališanima!

Cemo-sa-decom
Već tradicionalno, prve nedelje u mesecu kompanija CPG u okviru časopisa “Pošalji recept” u poznatom novosadskom restoranu “Fontana” organizuje manifestaciju “Domaćica meseca”.
Sve zainteresovane domaćice imaju priliku da učestvuju u humanitarnoj akciji i pokažu svoje kulinarsko umeće. Budući da je ovomesečna tema bila priprema čokoladnih torti, pored prefinjenog ukusa ocenjivala se i kreativnost domaćica u dekorisanju slatkiša. Nimalo lak zadatak učesnica ocenjivao je žiri u sastavu: poznati pevač narodne muzike Ćemo, predstavnik Izdavačke kuće “Prometej” Predrag Kovačević, predstavnik marketiga CPG Dragana Đurić i PR kompanije “Mitsides Point” Marija Đurić. Nakon slatke degustacije, žiri je odlučio da prvo mesto i sedmodnevni boravak u vili “Jana” na Kopaoniku dodeli Tamari Stanković iz Novog Sada. Drugo mesto i “Carnex” paket-proizvoda pripalo je Verici Papić Filko takođe iz Novog Sada, dok je trećeplasirana Sanja Gostović iz Inđije darovana vinima vinarije “Zvonko Bogdan”. Četvrto mesto i komplet knjiga Izdavačke kuće “Prometej” pripalo je Mariji Mitrović iz Jagodine. Peto mesto i pretplata na CPG časopis po izboru dodeljeni su Anki Makajin iz Vrbasa. Osim glavnih nagrada, prvoplasiranim domaćicama poklonjene su knjige Izdavačke kuće “Prometej”, a sve učesnice i gosti manifestacije dobili su poklon-pakete “Panona“ kompanije “Mitsides Point”.
Nakon proglašenja pobednika, gosti su tortama obradovali štićenike Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici. Poklone za mališane obezbedio je i „City records“, a kompanija CPG darovala ih je uskršnjim jajima. Najveće iznenađenje bio je specijalan dar – neodoljivi slatkiši koje je za decu sam doneo popularni Ćemo.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!