Start Akcije Domaćice Vesna Čipčić obradovala mališane u Dečijem selu

Vesna Čipčić obradovala mališane u Dečijem selu

Već tradicionalno prve nedelje decembra, u organizaciji najčitanijeg kulinarskog časopisa “Pošalji recept”, koji izdaje “Color Press Grupa”, u novosadskom restoranu “Jastog” održana je manifestacija “Domaćica meseca“.

I ovoga puta brojne domaćice odazvale su se pozivu redakcije kako bi svojim slatkim čarolijama – minjonima obradovale mališane. Zadovoljstvo da među podjednako lepim i ukusnim kolačićima odaberu svoje favorite pripala je našoj omiljenoj glumici Vesni Čipčić, urednici magazina Ženji Aćimović i fotografu Mladenu Sekuliću.

Za sve učesnice takmičenja firma “Sterling” obezbedila je poklon-pakete svojih proizvoda, a CPG im je darovala najaktuelnije magazine. Tri prvoplasirane domaćice dobile su poklon-pakete “Panona” testenine i “Kotanyi” začine. Pored toga, trećeplasirana Valentina Đorđević iz Beograda i drugoplasirana Slavica Ilić iz Svrljiga dobile su pretplatu na magazin po izboru. Za domaćicu meseca proglašena je Zlatica Mihajlović iz Svrljiga koja je osvojila sedam dana na Kopaoniku u vili “Jana”. Učesnice manifestacije slatkiše su darovale “Dečijem selu u Sremskoj Kamenici”.

 

 

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!