Start Predjela Fritata

Fritata

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)

Loading ... Loading ...
fritata
Priprema:
1. U ključaloj posoljenoj i pouljenoj vodi skuvati testeninu.
2. Na malo ulja izdinstati crni i beli luk sa seckanom slaninom i šampinjonima, spanaćem i isečenim paradajzom.
3. Dodati so, biber i mešavinu začina, pa sve sjediniti sa kuvanom i oceđenom testeninom.
3. Malo pouljiti posudu za pečenje pa u nju presuti testo.
4. U odgovarajućoj posudi ulupati jaja, dodati so, parmezan i punomasni sir, te preliti smesu. Ubaciti kriške paradajza i 1/2 kašike bosiljka.
5. Jelo staviti u zagrejanu rernu i peći oko 30 minuta na 190 °C.

Recept Ljubice Majer iz Zrenjanina
Recept Ljubice Majer iz Zrenjanina

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!