Start Zanimljivosti Autentični ukusi Srbije: Nova linija proizvoda “Ukusi moga kraja”

Autentični ukusi Srbije: Nova linija proizvoda “Ukusi moga kraja”

Ukusi mog kraja

“Ukusi moga kraja”, nova linija tradicionalnih srpskih proizvoda, pripremanih prema originalnim receptima karakterističnim za naše podneblje, predstavlja pravo iznenađenje za sve ljubitelje domaćih, dobro poznatih ukusa.

Zlatiborski mladi kajmak, sremska kobasica, pršuta, domaće slatko od malina, kupina, višnje ili borovnica, domaći ajvar, domaći pekmez od šljiva, čvarci, štrudla sa makom, samo su deo bogate ponude nove robne marke koja se pojavila u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama.

Tradicionalni proizvodi Vojvodine, Mačve, Posavine, Šumadije, Zlatibora, Fruške Gore, doline Timoka, Nišave i Morave pripremani su u saradnji sa domaćim proizvođačima iz ovh krajeva Srbije.

“Ukusi moga kraja” su proizvodi visokog kvaliteta, bez aditiva, aroma, konzervansa i drugih dodataka. Autentičnost ovih proizvoda ogleda se u načinu pripreme koji se zasniva na poštovanju tradicionalnog postupka proizvodnje i izrade.

“Ukusi moga kraja” predstavljaju idealno posluženje za svaku priliku, uživajte sa svojim prijateljima i porodicom uz dobro poznate ukuse.

Prijatno!

Ukusi moga kraja2

Autor: Life Content

Foto: Promo

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!