Start Preporučujemo “Dijamant kuvar”: Brzi, ukusni i jednostavni recepti na dohvat ruke

“Dijamant kuvar”: Brzi, ukusni i jednostavni recepti na dohvat ruke

dijamant kuvar 5

Kompanija Dijamant predstavila je novi kuvar i loyalty program kojim nagrađuje potrošače koji joj već 75 godina ukazuju poverenje. Više od sedam decenija generacije potrošača uspevaju da na tržištu prepoznaju kvalitet.

Novi “Dijamant kuvar”, premijerno je predstavljen u restoranu Supermarket Deli, na Topličinom Vencu, u srcu Beograda. Novinare je ugostio poznati kuvar, gurman, svetski putnik Nenad Gladić, poznat i kao Lepi Brka koji je u saradnji sa Dijamantom sačinio pažlijvo biranu kolekciju od 32 recepta. Ta zbirka jednostavnih, tradicionalnih, ali i modernih specijaliteta koji se brzo spremaju, pomoćiće vam da ispunite svoj dom zavodljivim mirisima i da obradujte čak i najzahtevnije gurmane aromom i ukusom.

dijamant kuvar 2

Najbolji način da se gosti uvere u kvalitet “Dijamant kuvara” bio je da isprobaju pojedina jela koje je za njih spremio Lepi Brka.
“Živimo brzo, hranimo se brzom hranom nedovoljno mislimo na svoje zdravlje. Ovo je kuvar za sve nas koji nemamo mnogo vremena da provodimo u kuhinji a ipak želimo da se zdravo hranimo. Suština zapravo jeste u jednostavnosti, upravo zato su recepti u ovom kuvaru jednostavni i precizni” – rekao je Lepi Brka.

dijamant kuvar 1

U tvrdom povezu ali i u originalnom obliku boce ulja sa fotografijama i pojednostavljenim receptima za ukusne obroke, novi ”Dijamant kuvar” biće vaš najverniji saveznik u spremanju veličanstvene trpeze. Praktičan je za upotrebu tako da vam je za pripremu hranjivog obroka potreban minimum vremena i veštine.

dijamant kuvar 6

Da biste i vi postali vlasnici ove prestižne zbirke Dijamantovih tajni, potrebno je da račun sa kupljenim Dijamantovim proizvodima u vrednosti od minimum 750 dinara pošaljete kompaniji Dijamant sa vašim podacima i kuvar će vam stići na kućnu adresu.

dijamant kuvar 4

dijamant kuvar 3

dijamant kuvar 7

Autor: Pošalji recept

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!