Start Zanimljivosti Dijamant nagrađuje: Slatki izazov za buduće poslastičare

Dijamant nagrađuje: Slatki izazov za buduće poslastičare

plakat_B2_student_poslasticar_FIN-page-001

Kompanija Dijamant novčano će nagraditi studenta završne godine gastronomije “Visoke hotelijerske škole” u Beogradu koji u školskoj 2014/2015. godini bude ostvario najbolje rezultate i ocene u aktivnostima poslastičarstva i pekarstva.

Osim ove vredne novčane nagrade, zahvaljujći ovoj kompaniji, najbolji student će imati priliku da otputuje na Sajam poslastičarstva i pekarstva koji se održava svake godine u Riminiju.

Kompanija Dijamant podržava upornost, kreativnost i inovativnost mladih i perspektivnih ljudi. Cilj ove nagrade je da motivše i podstakne najboljeg budućeg poslastičara da što bolje iskoristi svoje stečeno znanje, započne karijeru i doprinese kvalitetu ugostiteljskih usluga.

Dijamant stoni margarini su visokokvalitetni proizvodi koji ne sadrže trans masti. Na tržištu postoji nekoliko vrsta stonih margarina za različite namene: Classic, Dijavit, Margarin s ukusom vanile, Margarin s aromom ruma i Dijamant s maslacem. Idealani su za pripremu finih testa, slanih kolača, kuvanih i pečenih jela, daju izuzetan ukus najfinijim poslasticama – kolačima i kremovima.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!