Start Kuvamo sa Domaćica za vas – Kuvamo sa Kristinom Gašpar

Domaćica za vas – Kuvamo sa Kristinom Gašpar

Kuvamo sa Kristina Gašpar

U prilici smo da ugostimo i Kuvamo sa jednom od prepoznatljivih gastro blogerki naših prostora, čiji se recepti mogu pronaći skoro svuda – od bloga koji vodi, preko portala, društvenih mreža, pa do štampanih medija. Narednih mesec dana uživaćemo u receptima Kristine GašparDomaćica za vas.
Kristina kaže da je blog Domaćica za vas nastao sasvim slučajno, kao mesto gde je zapisivala recepte, s idejom da ih sačuva od zaborava. Ubrzo je postao prepoznatljiv po veganskim i vegetarijanskim receptima, ali i tortama i kolačima – nastavlja Kristina. Posebnu pažnju privlače fotografije koje nastaju spontano, prilično zastarelim mobilnim telefonom. Razni hlebovi i peciva takođe zauzimaju značajno mesto na blogu. Najveći broj recepata je plod moje mašte i kreativnosti.
Kao prvi recept Domaćica je za vas izdvojila voćnu tortu, te se nadamo da ćete uživati. Bitno je spomenuti da na blogu, uz recept za tortu, možete pronaći značajan broj saveta i objašnjenja pripreme.

Naravno, i ovo gostovanje prati kratki intervju i meni koji predlaže naša gošća, pa vam preporučujemo sadržaj u nastavku.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!