Start Preporučujemo Goca Tržan: Hrono ishranom do vitkosti

Goca Tržan: Hrono ishranom do vitkosti

Hrononutricija
Pridržavam se principa hronoishrane, u koje me je uputila doktorka Ana Gifing. Poenta je u tome da možete jesti sve, ali u određeno doba dana. Doručak je uvek veoma bogat jer pokreće naš metabolizam.
Interesantno, između njega i ručka, baš kao i između ručka i večere – nema ni užine niti bilo kakvog grickanja. Od jednog do drugog obroka moraju proći bar četiri sata. Naravno, desi mi se da ogladnim, ali ne dozvolim sebi da mislim o tome.
skd288930sdcU suštini, najviše me mami kad vidim da neko nešto jede. U vreme kad su dozvoljeni slatkiši, a to je od 16 do 18 sati, pojedem sladoled ili neko voće, ali ima mnogo dana kada “ne iskoristim termin”.
Vodim računa o kombinacijama namirnica u jednom obroku, te nikada zajedno ne jedem belančevine i ugljene hidrate, a večera je bar dva sata pre odlaska u krevet.
Ispostavilo se da su hrononutricija i naporni treninzi idealan spoj za mene. Četiri puta nedeljno idem na titan treninge, koji kombinuju krosfit i kardiovežbe. U mojim godinama više nije dovoljno samo regulisati ishranu, već morate raditi na tonusu mišića i kože. I dalje redovno odlazim Ioani. Tretmani održavanja praktikuju se jednom mesečno, ali kako nemam probleme s linijom, odem svaka dva-tri meseca.

Kliknite na sledeću stranu i pročitajte Gocin dnevni meni

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!