Start Akcije Hajde da kuvamo zajedno! Portal vas nagrađuje

Hajde da kuvamo zajedno! Portal vas nagrađuje

Kako bismo što bolje upoznali vaše želje i interesovanja, portal Pošalji recept ovog puta želi da direktno od vas, naših dragih posetilaca i čitalaca, čuje odgovore na pitanja:
  • šta vam se najviše dopada na portalu
    • koja kategorija recepata vas najviše privlači
    • šta biste izmenili na portalu i zašto
    • da li nas pratite na društvenim mrežama i koliko često
Pored toga, želimo da zavirimo u vašu kuhinjicu i vidimo šta se kod vas fino krčka. Naravno, ako nam vi to dozvolite. Ukoliko se odlučite da se igramo, biće nam potrebna fotografija vaših delicija i naziv. Ne očekujemo da to budu savršeno pripremljena jela i fotografije. Naprotiv, želimo da vas vidimo u akciji tj. kako vi i vaša kuhinja (ili drugi radni prostor koji koristite u ove svrhe) izgledate kada se stvarno kuva. Fotografije i odgovore na postavljena pitanja možete ostavljati samo ispod ovog teksta.
Redakcija portala Pošalji recept zadržava pravo odluke i proglašenja pobednika, a u skladu sa ispunjenim navedenim uslovima nagradne igre. Imena pobednika biće proglašena 14. februara tekuće godine na portalu i zvaničnoj Fb stranici Pošalji recept.
Gravirane oklagijeI, sada da vas upoznamo sa nagradom… Na osnovu velikog interesovanja za Oklagiart gravirane oklagije, koje smo delili krajem decembra, odlučili smo da vas ponovo obradujemo tako što ćemo ovog puta podeliti još dve oklagije za najvrednije i najvernijie pratioce.

Pozivamo vas da nam pomognete kako bismo portal učinili još boljim mestom na koje rado svraćate. 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!