Start Glavna jela Jagnjeća džigerica u skrami

Jagnjeća džigerica u skrami

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (4 glasova, prosek: 4.50 od 5)

Loading ... Loading ...
dzigerica
Priprema:
1. Jagnjeću džigericu potopiti u mleko i ostaviti da odstoji najmanje sat vremena.
2. Omekšalu džigericu iseći na filete, ne suviše tanke, i začiniti mešavinom začina po ukusu.
3. Maramicu iseći tako da u nju mogu da se umotaju pripremljeni fileti džigerice. Potom umotane džigerice pržiti na vrelom ulju.
4. Gotove šnicle posuti sitno iseckanim belim lukom i poslužiti dok su tople.

Recept Vitomira Ilića iz Bele Palanke
Recept Vitomira Ilića iz Bele Palanke

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!