Start Glavna jela Juneći gulaš sa mentom

Juneći gulaš sa mentom

 Clipboard29

PRIPREMA:
1. Crni i beli luk sitno iseckati, a šargarepu i meso iseći na kockice.
2. U odgovarajuću posudu staviti meso, posuti mešavinom začina, bosiljkom, mentom i peršunom te ostaviti da odstoji 2 sata.
3. U dubljoj šerpi otopiti margarin, dodati crni i beli luk, šargarepu i dinstati 20 min. Dodati meso, naliti vodom do 2/3 šerpe, posoliti, pobiberiti i kuvati dok meso ne omekša.
4. Razmutiti 1 dl vode, brašno i crvenu mlevenu papriku, promešati pa sipati u gulaš i kuvati još 20 min.

Recept Smilje Grubački iz Zrenjanina
Recept Smilje
Grubački iz
Zrenjanina

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!