Start Zanimljivosti Ko je najbolji pekar Srbije?

Ko je najbolji pekar Srbije?

Omiljeni deo jutarnje rutine predstavlja miris i ukus omiljenog peciva sa kojim započinjemo dan. A da li znate ko su ljudi zbog kojih nam je svako jutro ukusnije?

Od oktobra ove godine do aprila 2018. imaćemo priliku da upoznamo majstore dobrog peciva i otkrijemo njihove tajne. Najbolji pekari Srbije ovog puta pokazaće kako se savija najbolji burek, kako mesi najlepši slavski kolač, koji je pravi recept za tradicionalno obogaćeni hleb, koji je tajni sastojak slatkog kroasana, ali i kako da uskršnje pecivo bude kruna uskršnje trpeze. Najbolji među njima osvojiće vredne nagrade i poneti titulu najboljeg pekara Srbije!

PR
PR

Svi profesionalni pekari se do kraja septembra mogu prijaviti preko veb sajta www.pekarijada.rs, Facebook stranice, slanjem SMS-a na broj: 062 20 88 18 ili e-maila na: prijava@pekarijada.rs, kao i poštom, na adresu: Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd.

A dok sa nestrpljenjem isčekujemo da saznamo ko su najbolji pekari Srbije ostaje nam da uživamo u našem omiljenom pecivu!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!