Start Kuvamo sa Kuvamo gastronomije iz Aleksandrine porodične kuhinje

Kuvamo gastronomije iz Aleksandrine porodične kuhinje

kuvamo sa porodične gastronomije Porodične gastronomije predstavljaju svojevrstan hedonistički vodič kroz recepte iz porodične kuhinje naše današnje gošće, sa kojom ćemo se družiti tokom decembra u okviru rubrike Kuvamo sa. Njena kuhinja je radoznala, obučena u slojeve ukusa iz detinjstva i domaće recepate, uz mali dodatak Azije – gde je Aleksandra neko vreme živela, pa Italije – u koju su preselila sa porodicom u najvažnijem periodu za njihov život i na kraju Mediterana – pod čijim uticajem Aleksandra sa porodicom uživa u dugim obrocima, pričama i dobrom vinu. Gastronomski recepti iz ove porodične kuhinje su fine kombinacije, za ovo podneblje, dostupnih namirnica, sa finim začinima iz celog sveta, koje Aleksandra rado deli sa čitaocima.
Ovaj, uslovno rečeno, mlad blog uspeo je za kratko vreme da se probije do šire čitalačke publike – one koja voli da kombinuje sastojke, rado eksperimentiše i spaja nespojivo.
U nastavku pročitajte kako Aleksandra razmišlja na neke od tema kojih smo se dotakli u prijatnom ćaskanju, kao i kakav menù je osmislila i za koju priliku. Pored toga, nepropustite pravi gastronomski biser – recept za lososa sa koricom od badema i glazurom od balzamika…

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!