Start Glavna jela Lazanje sa piletinom

Lazanje sa piletinom

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)

Loading ... Loading ...
lazanje sa piletinom
Priprema:
1. Crni luk sitno iseckati, a piletinu, suvi vrat i paradajz iseći na kockice.
2. Na malo maslinovog ulja propržiti crni luk, dodati piletinu i suvi vrat, posoliti i pobiberiti pa dinstati dok ne porumeni.
3. Na ulju upržiti brašno i uz neprekidno mešanje postepeno dolivati mleko. Kad se sos zgusne, skloniti sa vatre, posoliti i dosuti parmezan. Na kraju dodati jaje i dobro promešati.
4. Na svaku koru naneti fil od mesa i uvijati kao palačinke.
5. Ređati u pleh i izmeu svake rolne poslagati paradajz. Preliti bešamel sosom, posuti parmezanom i peći na 200 °C 30 min.

Recept Gordane Živković iz Bele Palanke
Recept Gordane Živković iz Bele Palanke

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!