Start Preporučujemo Lena Kovačević: Dijete nisu bezazlene koliko se čine

Lena Kovačević: Dijete nisu bezazlene koliko se čine

"Izuzetno mi je bitno da se zasitim kako kasnije ne bih 'dogrickavala'"
“Izuzetno mi je bitno da se zasitim kako kasnije ne bih ‘dogrickavala'”

Isprobajte Lenin meni
DORUČAK: cerealije (voćne ili čokoladne). Najčešće ih sama kombinujem sa svežim voćem. Druga varijanta je integralna kifla s puterom i komad sira ili parče integralnog hleba s domaćim džemom i sokom od ceđene narandže.
RUČAK: obavezno salata, jer sam njihov veliki ljubitelj, uz komad mesa ili ribe. Testeninu jedem dvaput nedeljno. Najradije uz nju napravim sos od paradajza na originalan italijanski način. Dopadaju mi se i slatko-slane kombinacije, pa često dodajem obrocima sveže ili grilovano voće. Omiljena kuhinja mi je ona mediteranska, ali izuzetno volim i meksičku, posebno zbog začina.
shutterstock_121110946aaaaUŽINA mi je najčešće blendirana banana s raznim drugim voćem (breskva ili maline), a dodam i malo jogurta i cimeta. Ponekad (često) za užinu pojedem keks bez šećera ili kolač. To su te stvari na koje “slatko padam”.
VEČERA: Trudim se da ne večeram posle 19 sati, a najčešće pojedem komad dobrog sira i jedno jaje i popijem šolju jogurta. Ponekad pojedem salatu ili cerealije s mlekom. Izuzetno mi je bitno da se zasitim kako kasnije ne bih “dogrickavala”.

D.S.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!