Start Glavna jela Marinirani ražnjići sa šampinjonima

Marinirani ražnjići sa šampinjonima

raznjici
Priprema:
1. Meso iseckati na kockice odgovarajuće veličine za ražnjiće, a šampinjone oprati.
2. Pomešati meso sa šampinjonima pa dodati ulje, bosiljak, ruzmarin, peršun i beli luk. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Ostaviti da odstoji u frižideru oko 60 minuta.
3. Nakon toga na štapiće za ražnjiće naizmenično nizati meso i šampinjone.
4. Pripremljene ražnjiće ređati u pleh obložen papirom, a zatim prekriti alu-folijom.
5. Peći u zagrejanoj rerni na 250 °C oko 30 minuta.
6. Pred kraj pečenja skinuti foliju da bi se ražnjići zapekli.
7. Služiti uz krompir pire.

Recept Eme Polić iz  Budisave
Recept Eme Polić iz Budisave

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!