Start Akcije Domaćice Maxi domaćica meseca

Maxi domaćica meseca

F1

Spreman stručni žiri

Katarina Vučetić voćnim pitama obradovala decu i omladinu u Veterniku

Nakon letnje pauze, u novosadskom restoranu ”Fontana” održana je humanitarna akcija ”Maxi -domaćica meseca” koju je, kao i do sada, organizovala ekipa časopisa ”Pošalji recept” -”Color Press Grupe”. Generalni pokrovitelj manifestacije su MAXI supermarketi.

Ovog meseca pripremane su voćne pite, a žiri u sastavu Martina Petrović, PR menadћer kompanije DELHAIZE, Katarina Vučetić, manekenka, voditeljka i učesnica rijalitija ”Survajver”, Ana Vrcelj, mis Srbije za Miss Universe i Rade Stojanović, predstavnik izdavačke kuće ”Prometej”, imao je zaista težak zadatak. Ipak, prvo mesto i ”Maxi” vaučer na 10.000 dinara, koji poklanja kompanija DELHAIZE, osvojila je Ankica Selenić iz Novog Sada, za drugoplasiranu učesnicu proglašena je Smilja Telečki iz Novog Sada, koja je nagrađena sedmodnevnim boravkom na Kopaoniku u vili ”Jana”. Treće mesto i komplet knjiga IK ”Prometej” pripali su Ljiljani Ćosić iz Beograda.
Generalni sponzor MAXI supermarketi darovao je sve učesnice bogatim poklon-paketima proizvoda PREMIA i 365. Osim toga, tri najbolje domaćice dobile su i zanimljivo dizajnirane kecelje ”Maxi domaćica meseca”, takođe poklon generalnog sponzora.
Nakon proglašenja pobednica, gosti manifestacije krenuli su put Veternika kako bi voćnim pitama obradovali decu i omladinu ometenu u razvoju.

F2Neodoljive voćne pite

F3Žiri na zadatku
F4Prvoplasirana Ankica Selenić sa nagradim Maxi vaučerom

F5Najbolje domaćice sa gostima

F6Na okupu

F7Katarina i Martina sa štićenicima doma u Veterniku

F8Dobtinica druge nagrade Smilja Telečki

F9Trećeplasirana Ljiljana Ćosić

F10Deca i omladina u Veterniku uživaju u poslasticama naših kuvarica

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!