Start Predjela Musaka sa pečurkama

Musaka sa pečurkama

musaka
Priprema:
1. Krompir oljuštiti, oprati i iseći na kockice, pa ga pržiti na umerenoj temperaturi nekoliko minuta.
2. Šampinjone oprati i iseckati.
3. Luk, beli luk i šargarepu iseckati.
4. U omekšali krompir dodati šampinjone i prethodno iseckano povrće.
5. Sve dobro pomešati i dinstati dok se i pečurke ne opuste, pa dodati začine, promešati i uliti u vatrostalnu posudu.
6. Preko jela izmrviti feta sir, pa preliti jajetom umućenim sa mlekom.
7. Jelo staviti u zagrejanu rernu na 180 °C na 10 minuta da se zapeče.

Recept Irene Dragičević Mijatović iz Šapca
Recept Irene Dragičević
Mijatović iz Šapca

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!