Start Akcije Dobitnici Nagrađeni recepti za mesec septembar

Nagrađeni recepti za mesec septembar

Za pobednički recept meseca septembra proglašen je recept Milice Brborić iz Srpske Crnje.

Uz časopis Pošalji recept naučila sam da kuvam, a drugarica me je ubedila da i sama počnem da šaljem recepte! Veliko hvala svima koji su glasali za mene – izjavila je Milica ovom prilikom.
Prema izboru voditeljke Nataše Pavlović (Praktična žena), drugu nagradu, komplet magazina u izdanju Color Press Group, osvojila je Bojana Vasiljević iz Bora sa receptom za voćne krempite. Svoju odluku Nataša je obrazložila ovim rečima – Rado uživam u slatkišima. Krempita me asocira na detinjstvo i vreme kada sam s majkom pripremala ovaj desert. Rado bih beli fil zamenila žutim jer ga obožavam. Pored toga, najviše volim voćne kolače i razumljivo je da je za mene ovo kombinacija koja pobeđuje. 

Sa čitaocima portala Pošalji recept Nataša je sa zadovoljstvom podelila to da su slatkiši ono na šta je slaba i da im nikako ne može odoleti, posebno kada je u pitanju italijanska poslastica pod nazivom Medena torta – kombinacija čarobnog biskvita sa medom, svežim jagodama i čokoladom u kojoj posebno uživa.
Kao ljubitelju indijske kuhinje, za omiljeni začin, ova šarmantna dama, odabrala je kari, koji redovno koristi u pripremi specijaliteta svojim ukućanima.
Saznali smo da Natašin sin Oleg, za sada, ne pokazuje preteranu zainteresovanost za gurmanluke i hranu uopšte, tako da Nataša redovno daje maštovite odgovore svom sinu na pitanje – Mama, jel mora da se jede svaki dan.
Prema izboru redakcije treća nagrada, komplet magazina CPG, pripala je Oksani Dimitrijević iz Zemuna za recept sarme sa slatkim kupusom.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!