Start Preporučujemo Neverovatna dijeta: Smršajte 7 kilograma za 7 dana!

Neverovatna dijeta: Smršajte 7 kilograma za 7 dana!

Foto: Promo
Foto: Promo

Jedna od najpopularnijih, ali i prilično strogih dijeta, je svakako ona koja podrazumeva konzumiranje jogurta. Fermentisani mlečni proizvodi su poznati kao pravo blago za pravilan rad creva i ubrzavanje metabolizma, a ako se u potpunosti pridržavate jelovnika, uz popularnu jogurt dijetu možete da izgubite i do 7 kilograma za 7 dana. Prilikom sprovođenja jogurt dijete ne piju se zaslađeni, voćni jogurti, a povremeno može da se zameni pavlakom ili (poželjno) kiselim mlekom. Tajna uspeha ovog plana ishrane je u tome što jogurt sadrži veliki broj bakterija koje pozitivno utiču na crevnu floru, ali se ne preporučuje ljudima koji osećaju nadutost od mlečnih proizvoda.
Plan ishrane je prilično rigorozan, i zato se ne preporučuje držanje ove dijete duže od sedam dana. Ukoliko želite probate jogurt dijetu, shvatite to kao neki vid detoksikacije, te se nakon sedam dana vratite na normalnu ishranu.
Za mesec dana možete ponovo da odradte jedan ciklus. Rezultati su, kažu oni koji su pokušali, fantastični. Kako vam se kilogrami ne bi vratili posle dijete, potrebno je da jedan dan u nedelji odradite detoksikaciju, tako što ćete samo piti jogurt ceo dan.

Namirnice nisu raspoređene po obrocima. Za svaki dan imate određenu količinu namirnica koju možete da pojedete i popijete, a na vama je da odlučite kako ćete to da rasporedite. Koristite šolje od 200 ml.
1. dan
5 pečenih krompira, 6 šolja običnog jogurta
2. dan
200 grama kuvane piletine, 6 šolja običnog jogurta
3. dan
200 grama govedine, 6 šolja običnog jogurta
4. dan
200 grama ribe, 6 šolja običnog jogurta
5. dan
Neograničeno voće i povrće, izuzev banana i grožđa zbog prevelike količine šećera, 6 šolja jogurta. Ne kombinujte jogurt i voće.
6. dan
1 litar jogurta
7. dan
1 litar jogurta
Preporučuje se da meso i krompir jedete uvek za ručak, dok ostale obroke treba da “popunite” jogurtom. Pored toga što konzumiranje veće količine ovog mlečnog napitka smanjuje kalorijski unos, organizam će vam ujedno bti zahvalan i zbog povećanog unosa kalcijuma.
Probajte, nemate šta da izgubite – osim tih 7 kilograma viška!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!