Start Preporučujemo Omegol čuva vaše srce i vitalnost! Popunite anketu i saznajte kako

Omegol čuva vaše srce i vitalnost! Popunite anketu i saznajte kako

Omegol ulje i margarin dragocen izvor esencijalnih masnih kiselina
Dijamant ULJE OMEGOL
Omegol ulje i margarin su proizvodi bogati omega-3 masnim kiselinama sa optimalnim odnosom omega 3 i 6, kao i vitaminom E, prirodnim antioksidansom. Proizvodi iz linije Omegol, ulje i margarin, prate najnovije svetske nutricionističke trendove i namenjeni su potrošaču koji vodi računa o svojoj ishrani i aktivnom načinu života.

Omegol ulje izrađeno je od tri vrste ulja: ulja repice, suncokreta i kukuruzne klice. Sadrži povoljan odnos omega-3 i omega-6 masnih kiselina, koje su neophodne za ljudski organizam jer pomažu regulaciju bioloških funkcija. Bogato je vitaminom E koji kao jak antioksidans štiti ćelijske membrane od oksidacije i oštećenja. Samo jedna kašika Omegol ulja zadovoljava čak 50% dnevnih potreba za vrednim vitaminom E.

Omegol margarin 250g poklopac
Omegol margarinski namaz je bogat omega-3 esencijalnim masnim kiselinama, sa optimalnim odnosom omega- 3 i omega -6 masnih kiselina, obogaćen vitaminima A, D, E štiti srce i krvne sudove i kao svi ostali Dijamant margarini ne sadrži trans masti. 20 grama Omegol margarinskog namaza zadovoljava 24% dnevnih potreba za omega-3 masnim kiselinama i 28% dnevnih potreba za omega-6 masnim kiselinama.

Omega-3 i omega -6 blagotvorne su za srce i krvne sudove, naročito doprinose održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. One su esencijalne masne kiseline i moraju se unositi ishranom, kontinuirano, tokom celog života. Omegol proizvode možete koristiti u pripremi sendviča, salata, kao dodatak rižotu i drugim jelima od žitarica ili u pripremi zdravih poslastica. Omegol, funkcionalna linija proizvoda, poboljšava vaše zdravlje i čuva vitalnost. Neka Omegol proizvodi budu vaš izbor!

Popunite Omegol edukativnu anketu i proverite koliko poznajete vaše srce i koliko ste informisani o bolestima srca i krvnih sudova.

ANKETA

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!