Start Akcije Osvojite predivan kuvar sa receptima Đenara Kontalda!

Osvojite predivan kuvar sa receptima Đenara Kontalda!

Najpoznatiji svetski kuvar, čuveni Džejmi Oliver, pokrenuo je ediciju praktičnih knjiga recepata koje su inspirisali sjajni kuvari, pekari i poslastičari koji svakodnevno dele svoja iskustva sa milionima ljudi širom sveta putem Džejmijevog kanala Food Tube. Vulkan izdavaštvo je objavilo tri tematska kuvara iz ove edicije: Porodični kuvar, Ukusi Italije i Poslastice.

Ovom prilikom vam darujemo kulinarsko izdanje Ukusi Italije sa 50 autorskih recepata Đenara Kontalda, mentora čuvenog šefa Džejmija Olivera!

Đenaro je odabrao 50 jednostavnih, sezonskih recepata koji će transformisati način na koji kuvate testeninu. Čar testenine leži u tome što se sprema brzo, jednostavno i na razne načine – od jednostavnih sosova s paradajzom, kojima se samo preliju špagete, do ragua koji se kuvaju satima i jela iz peći. Testenina može biti izuzetno lagana, ali i veoma bogata, u zavisnosti od godišnjeg doba i vašeg budžeta.
Recepti u ovom kuvaru su razvrstani po godišnjim dobima – ako se rukovodite ovom filozofijom, jela će vam biti ukusnija i hranljivija.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!