Start Zanimljivosti Otkrijte nam vaša iskustva sa hrono ishranom i osvojte vredan poklon

Otkrijte nam vaša iskustva sa hrono ishranom i osvojte vredan poklon

“Hronologija hrono uspeha” je popularno pisana medicinska knjiga u kojoj autorka na svom životnom iskustvu pokazuje kako je primenom metoda “Hrono ishrane Dr Ane Gifing” uspela da reši svoj ključni zdravstveni i estetski problem.

hrono

Ova knjiga će vam otkriti tajnu kako da bez gladovanja smršate, a da pri tom ne brojite kalorije, nego da pravilnim odabirom namirnica, koje ćete pojesti u određeno doba dana u skladu sa fiziologijom svog tela postanete vitki, a ostanete siti, što priznaćete niste mislili da je moguće.

“Jedina odeća koju sam mogla obući i sebi priuštiti bila je sportska. naravno u ženske, modernije modele nisam ulazila. Izbor je bio na plišanim, ženskim trenerkama (u kojima sam jezivo izgledala), muškim modelima (u kojima sam bila komotna i sa nešto više dostojanstva od onih plišanih, a više su i “pokrivali” a bogami i skrivali). Potom muške zimske jakne, patike… Cipelu sa štiklom sam jednog momenta,, od želje, obula, ni 10 minuta nisam izdržala, teret je bio ogroman… Ono što me muči više od desetak godina – gojaznost – nestalo je za pet meseci”, priča Lana Strajnić u iskreno ispričanoj priči o svojoj borbi sa kilogramima koji su počeli da joj ugrožavaju zdravlje.

Primenom programa Hrono ishrane za kratko vreme ćete povratiti energiju, koju gubite nepravilnom ishranom, želeti da se fizički aktivirate, a hranu koju jedete koristite kao lek.

U nameri da svoj uspeh podeli sa drugima autorka je pokrenula blog i Fejsbuk stranicu koji su do danas pomogli hiljadama ljudi da primenom ovog programa očuvaju svoje zdravlje i nauče njegove jednostavne principe, uz važnu napomenu da regulisanjem telesne težine mi preveniramo ozbiljne faktore rizika za nastanak kardiovaskularnih oboljenja kao što je povišen krvni pritisak, šećerna bolest, poremećaj metabolizma masti, ali se prevenira i nastanak malignih bolesti upravo balansiranim unosom namirnica koji alkalizuju organizam.

Otkrijte nam u komentarima ovog posta kakva su vaša iskustva sa hrono ishranom, a tri najoriginalnija komentara nagradićemo knjigom “Hronologija hrono uspeha”, Lane Strajnić. 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!