Start Preporučujemo Otvoren gurmanski raj na Zvezdari – restoran “Zavičaj”

Otvoren gurmanski raj na Zvezdari – restoran “Zavičaj”

Beograd je dobio svoj gurmanski raj na Zvezdari u kojem će od danas moći da uživaju svi oni koji žele da pobegnu iz gradske vreve u prijatan i porodičan ambijent restorana „Zavičaj“.

Zorana Šulc, Teodora Kunić, Suzana Mančić

Uz stihove Ljubivoja Ršumovića, koji je ovom prilikom promovisao svoju novu knjigu „ Vid iz Talambasa“, uz tradicionalne srpske specijalitete i izvornu narodnu muziku gosti su imali priliku da se prepuste kompletnom uživanju.

Ljubivoje Ršumović

Zavičaj je jedan od restorana kod kojih ćete imati svoje mesto i konobara koji će vam biti posvećen kao najbolji prijatelj. Do Zavičaja vas vodi široki Bulevar kralja Aleksandra. Ulaz u restoran otvara se prelepom baštom koja odiše stilom taverne na nekom od grčkih ostrva. Ovde ćete dolaziti zbog zapečenih paprika sa sirom, gurmanskih škembića u saftu spremljenih na stari način. Dolazićete zbog vruće proje, hrskave korice pečenja, jela od mesa koja su zaista izuzetna i odlične rolovane baklave sa orasima.

Igor Miklja

Restoran nudi sve ono najbolje iz tradicionalne srpske kuhinje u živopisnom etno ambijentu. Zavičaj je mesto gde ćete se osećati kao da ste domaći, jer sva hrana je iz domaće proizvodnje ovog porodičnog restorana na vrhu Beograda!

Ornela Karabumba

U saradnji sa „Parking servisom“ obezbeđen je besplatan parking za sve goste restorana „Zavičaj“.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!