Start Glavna jela Patlidžan s povrćem i ćuftama

Patlidžan s povrćem i ćuftama

Priprema: 20 min.
Pečenje: 40 min.
Mrsno jelo

Sastojci:
Za podlogu od povrća:
* 100 g crnog luka
* 1 manji patlidžan

Recept Snežane Knežević iz Surčina

Ostatak recepta naći ćete u AKTUELNOM broju časopisa Pošalji recept.

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Foto: Pošalji recept arhiva

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!