Start Glavna jela Posna udrobica

Posna udrobica

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (8 glasova, prosek: 3.50 od 5)

Loading ... Loading ...
posna udrobica

Priprema:

1. Zagrejati ulje, dodati crni luk iseckan na rebarca i dinstati dok ne omekša.
2. U luk ubaciti šargarepu i paprike iseckane na krugove i kockice, te sve zajedno prodinstati oko 10 minuta.
3. Dodati i prethodno prokuvane i i oceđene sojine kockice, a potom i šampinjone iseckane na listiće. Promešati.
4. Nakon toga dodati so, mešavinu zacčina, mlevenu papriku i kečap, te promešati i naliti vodom.
5. Ostaviti da se dinsta na umerenoj temperaturi uz povremeno mešanje dok ne bude gotovo.

sladjana cvetkovic iz krusevca
Recept Slađane Cvetković iz Kruševca

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

1 KOMENTAR

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here