Start Zanimljivosti Sladoled kao afrodizijak: Ledena poslastica obogaćena čudnim sastojcima!

Sladoled kao afrodizijak: Ledena poslastica obogaćena čudnim sastojcima!

vijagra sladoled

Kada pomisle na hranu sa svojstvima afrodizijaka, većini odmah padaju na pamet sočne i ukusne jagode, ostrige iz morskih dubina i nezamenjiva čokolada. Ali, ove tradicionalne „seksi“ namirnice nisu ni izdaleka tako efikasne u podizanju libida kao novi, izuzetno senzualni sladoled čije ime sve govori „Lizni me, slastan sam“.

Tvorac ove hladne letnje poslastice, britanski poslastičar Čarli Heri Frensis, tvrdi da će svaki muškarac, kada proba njegov novi specijalitet, prepoznatljive plave boje, začinjen poznatom vijagrom, doživeti takvo seksualno uzbuđenje da više nikada neće osetiti potrebu da posegne za malom plavom muškom pilulom.

Naime, svaka kugla sladoleda ima ukus šampanjca i sadrži 25 miligrama leka za one koji imaju problema sa erekcijom.
Na ideju da napravi sladoled za muškarce on je, kako sam kaže, došao kada ga je jedna poznata ličnost, čije ime nije želeo da otkrije, zamolila da pripremi nešto zaista posebno za njegove goste.

Inače, to nije prvi put da ovaj poslastičar eksperimentiše sa novim, neobičnim ukusima sladoleda. On je, između ostalog i tvorac ledene poslastice koja sija u mraku.

Ali, nije Čarli jedini Englez koji razbija predrasude o svojim sunarodnicima kao hladnima i uzdržanima. Još jedan poslastičar iz Londona došao je na sličnu ideju. On je svoj sladoled, obogaćen začinima i biljkama sa afrodizijačkim svojstvima nazvao „seks bomba“.

Izvor: Novosti
Foto: Lickmeiamdelicious

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!