Start Glavna jela Snežine čarobne šnicle

Snežine čarobne šnicle

snicle
Priprema:
1. Meso istanjiti kuhinjskim tučkom, posoliti, uvaljati u brašno i propržiti na vrelom ulju.
2. Beli luk sitno iseckati pa dodati u tiganj sa šniclama.
3. Potom naliti vinom, dodati kari i malo vode. Dinstati još 30 minuta.
4. Šampinjone oprati i iseći na listiće, pa ih posebno propržiti i dodati u tiganj sa mesom.
5. Šnicle izvaditi iz tiganja, pa u saft u kojem su se pržile dodati senf, pavlaku i majonez. Sastojke promešati i vratiti šnicle.
6. Pirinač skuvati na uobičajen način i začiniti ga karijem.

Recept Snežane Milinov iz Novog Sada
Recept Snežane Milinov iz Novog Sada

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!