Start Preporučujemo Ukus koji ispunjava sve želje – Dijamant Classic majonez

Ukus koji ispunjava sve želje – Dijamant Classic majonez

Novogodišnja noć se bliži, praznični duh može se osetiti svuda. Jelka, pod raskošno ukrašenim granama, spremno dočekuje i čuva poklone, kojima ćete obradovati voljene. Da li ste već zamislili novogodišnju želju i spakovali poklone za svoje najmilije? Ukoliko niste, ne brinite, to možete uraditi i uoči Nove godine, a vaš tajni saveznik Dijamant Classic majonez će se pobrinuti da im sve, makar one gastro želje, budu ispunjene dok sat otkucava ponoć.
Ukoliko ste odlučili da Novu godinu dočekate u toplini svog doma i krugu dragih ljudi, ne zaboravite da vašu trpezu obogatite uz raskoš ukusa i šarenilom modernih salata!
Kremaste salate su neizostavne na svim proslavama, a posebno u vreme praznika, čak i za one najzahtevnije goste. Upravo salate pružaju najviše mogućnosti za izražavanje kreativnosti, i kao takve često goste obore s nogu, ukusom koji osvaja. Ipak, tajnu koja krije bogatstvo ukusa, mnoge domaćice pronašle su u Dijamant Clasic majonezu, koji je proizveden bez konzervansa, po tradicionalnoj recepturi od visokokvalitetnog suncokretovog ulja i svežih žumanaca. Pun ukus, koji svakom zalogaju daje posebnu notu gastro uživanja, je ono čime ovaj proizvod zavodi.
Majonez-PR-novagodinaPružite vašim gostima nezaboravan gastro provod prazničnom trpezom i zablistajte u punom sjaju! U Dijamant Classic majonezu imaćete sigurnog partnera za odličnu zabavu u najluđoj noći.
Zlatni sjaj i belilo pahuljica svakako asocira na uspeh, ali ipak, dobro društvo, dinamičan ritam i pažljivo odabrano posluženje – nepogrešivo garantuje najbolji provod.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!