Start Video recept Za dobar početak dana: Punjene pogačice

Za dobar početak dana: Punjene pogačice

Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, i da treba da bude najobilniji. Ova energetska bomba držaće vas sitim do večeri, a uz to je preukusna.

Printscreen/Youtube

Ukoliko ste nekada jeli užičku lepinju, primetićete da je ovo slična, malo modernija verzija iste. Potrebna vam je jedna pogačica ili lepinjica, puter, sir, slanina, jaje, povrće po izboru, avokado (ako ga volite, nije neophodan) i čeri paradajz (može i običan).

Isecite vrh pogačice izdubite je, sipajte rastopljeni puter, sir, proprženu slaninu, povrće po želji, ponovo sir, a potom u tu smesu dodajte živo jaje. Stavite u rernu da se peče 20 minuta. Servirajte tako što ćete u tanjiru uz ovo jelo dodati koricu hleba koju ste isekli na početku pripreme, kriške avokada i čeri paradajza (ponovo napominjemo po želji).

Pogledajte tutorijal i napravite ovu eksploziju ukusa.

 

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

 

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!