Start Glavna jela Zapečena piletna sa spanaćem

Zapečena piletna sa spanaćem

Clipboard15

Priprema:
1. Crni luk iseći na kockice i prodinstati ga na malo ulja.
2. Iseckati pileće meso, začiniti ga po ukusu, dodati ga u tiganj sa lukom, te sve zajedno prodinstati.
3. Za to vreme obariti testeninu u malo posoljenoj i pouljenoj vodi. Obarenu testeninu ocediti.
4. Spanać oprati i obariti ga, a potom ga ocediti i iseći.
5. Zatim spanać dodati u dinstano meso i još malo prokrčkati sve zajedno. Na kraju dodati oceđenu testeninu i promešati.
6. Smesu prebaciti u podmazanu vatrostalnu posudu, pa odgore posuti rendanim kačkavaljem. Zapeći u zagrejanoj rerni na 180°C oko 30 minuta.

Recept Jadranke Anetić iz Kaća
Recept Jadranke
Anetić iz Kaća

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!