Start Predjela Zapečeni pomfrit sa sirom i majonezom

Zapečeni pomfrit sa sirom i majonezom

Clipboard10

Priprema:
1. Oljuštiti krompir i iseći ga na štapiće.
2. Ostaviti da proključa 2 l vode i obariti krompir oko 5 min.
3. Zatim krompir izvaditi rupičastom kašikom i ostaviti ga da se prohladi.
4. Narendati trapist na krupno rende i pomešati ga sa 200 ml majonezom. Posoliti po ukusu.
5. Smesu od 200 ml majoneza i sira pomešati sa krompirićima, a zatim izručiti u dobro podmazanu tepsiju.
6. Zapeći u zagrejanoj rerni na 200°C oko 45 min.
7. Jelo služiti uz salatu po želji, kao brzi ručak/večeru ili kao prilog uz neko meso.

Recept Rože Šećerov iz Padeja
Recept Rože
Šećerov iz Padeja

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!