Start Zanimljivosti O namirnicama Crveno kao boja zdravlja

Crveno kao boja zdravlja

Prema poslednjim nutricionističkim istraživanjuima, nekoliko gutljaja izmiksanog crvenog povrća, poput paradajza, cvekle i šargarepe (sirove, nikako kuvane), pružiće vam brojne hranljive materije i energiju koja je potrebna vašem telu.

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock
Ovom povrću možete dodati i limun.
Ukoliko ste na hrono režimu ishrane, važno je samo da vodite računa o tome u koje vreme pijete smuti – ove namirnice nisu dozvoljene u večernjim satima.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

4 KOMENTARI

  1. Cvekla je moja omiljena zimska salata. Volim i sok od cvekle uz dodatak jabuke i šargarepe. To je za sve anemičare pravi spas.

  2. Cesto pravim smuti od 1 male cvekle, 1 jabuke, 1 sargarepe i 1/4 avokada i malo vode. Zasiti, nije preslatko (mada uvek mozete dodati med ako volite sladje) a sastojci su veoma zdravi.

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here