Start Kuvamo sa Kuvamo sa Mahlat – svinjski but pečen u prelivu od belog vina

Kuvamo sa Mahlat – svinjski but pečen u prelivu od belog vina

Prošle nedelje započeli smo druženje sa Mirjanom Mimicom Radojević autorkom bloga mahlat.rs, a od nedavno recepte za hranu koju priprema deli i na Fb stranici Iće i piće. Ukoliko ste propustili upoznavanje sa Mirjanom ovde možete pronaći mini intervju, predlog menija i recept za salatu od kikirija.

Kako nam se hladnoća ozbiljno približila a košava danas neumoljivo tera svoje, možda je pravo vreme da se ugrejemo uz nešto konkretno i zaposlimo pećnicu što pre. U skladu s tim, Mirjana je pristala da nam otkrije kako priprema pečeni svinjski but iz rerne.

Recept pogledajte na sledećoj strani…

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

2 KOMENTARI

  1. E svaka cast za ovo! Svi teraju neki fenseraj a zaboravili kako su i sta do juce jeli. Ovo sa dascicama je apsolutno najbolja stvar jer nikad se meso tako dobro ne ispece kao kad se poturi koje drvce. Bravo, bravo, bravo!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here