Od sada će vaše torte biti još lepše i ukusnije – čokoladni...

    Od sada će vaše torte biti još lepše i ukusnije – čokoladni fil sa krem sirom

    SHARE
    Čokoladni fil za torte
    Foto: Stockfood
    • 15 min
    • ±600 g
    • Lako

    Sastojci:

    60 g omekšalog putera
    260 g krem sira
    90 g čokolade za kuvanje
    prstohvat soli
    225 g šećera u prahu
    80 ml slatke pavlake
    1 kašičica ekstrakta vanile

    Priprema:

    1. Penasto umutiti puter, pa dodati blago razmućen sir i nastaviti mućenje sve dok smesa ne postane homogena i svilenkasta.
    2. Uz neprekidno mućenje dodati rastopljenu čokoladu za kuvanje, a zatim dodavati redom: so, šećer u prahu, slatku pavlaku i ekstrakt vanile. Između dodavanja dobro umutiti smesu.
    3. Mutiti sve dok se ne dobije bogata i kremasta masa, pogodna za premazivanje.
    4. Poslastice (torte, rolate, mafine…) dekorisati umućenom smesom po želji.

    RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

    NEMA KOMENTARA

    KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?