Start Dijamant kuvarica Skuša sa maslinama

    Skuša sa maslinama

    OLYMPUS DIGITAL CAMERASastojci:
    – 600g skuše
    – 200g praziluka
    – 100g maslina Dijamant
    – 300g paradajz pelata
    – 2 kašike Dijamant ulja
    – 2 kašike seckanog peršuna
    – 400g barenog pirinča
    – so, Dijamant ulje, biber

    ISPROBAJTE I…

    Skuša s rukolom

    Marinirana skuša s ruzmarinom

    Priprema:
    Skuše posoliti i staviti u podmazanu, vatrostalnu činiju da se peku 20 minuta na 200 stepeni. Praziluk i masline iseći na kolutove, zatim praziluk propržiti u nauljenom tiganju, dodati masline i paradajz te posoliti i pobiberiti. Sos kuvati 5 minuta i preliti skuše. Vratiti ih u rernu i peći još 15 minuta, a zatim servirati sa barenim pirinčom i seckanim peršunom.

    Recept Gordane Živković iz Bele Palanke

    Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

    Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

    VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

    Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

    STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

    Samo torte i kolači, i ništa više!

    RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!