Start Glavna jela Čorbast krompir sa suvim mesom i kobasicama

Čorbast krompir sa suvim mesom i kobasicama

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 glasova, prosek: 3.00 od 5)

Loading ... Loading ...
corbast
Priprema:
1. Na dno podmazane šerpe poređati krompir isečen na krupnije kocke, pa preko njega rasporediti suve kosti.
2. Preko kostiju ponovo poređati krompir, pa posuti seckanom slaninom i peršunom, te naliti vodom da ogrezne.
3. Kuvati na umerenoj temperaturi, pa kada provri, dodati šećer, mešavinu začina, biber i mlevenu papriku po ukusu. Sve lepo promešati da se sjediniti.
4. Kada krompir omekša tako da lako može da proe viljuška, dodati kobasicu i kuvati još desetak minuta.
5. Skinuti sa vatre i služiti toplo.

Recept Dragane Arsić iz Nove Pazove
Recept Dragane Arsić iz Nove Pazove

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!